Reseberättelse från veterinärutbildning i Sydafrika

När jag blickar bakåt på det de gångna året kan jag inte låta bli att nämna tänka på den fantastisk veterinärkurs som jag själv deltog i Sydafrika, i slutet av oktober. Brukar åka på många stora internationella kongresser eller kurser utomlands, med denna slog ut alla jag har varit med om tidigare!

Under en veckas tid kunde man förena otroligt intressanta föreläsningar och praktiska övningar med några av de främsta experterna inom olika område av veterinärmedicinen som John Divers, Tim Greet, Graham Munroe, Florent David med många fler med ett fantastiskt djurliv både inne i resorten där vi bodde (zebror, antiloper, apor och många andra djur gick bland oss lite som höns på en bondgård!) och alldeles utanför grindarna där vi blev dagligen guidade att se ”the big five” och massa andra vilddjur!

Vad kan man önska sig mer som veterinär!