Hästkliniken Romme deltog på WHC-kongressen i Rom

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

AniCura, ett av Europas ledande företag inom högkvalitativ djursjukvård för sällskapsdjur, samlar den 8–10 februari fler än 2 000 veterinärer, djurvårdare och djursjukskötare från sju länder till en veterinärmedicinsk kongress i Stockholm. Syftet är utbyta kunskaper mellan länder, diskutera medicinsk kvalitet och kundnöjdhet samt erbjuda kompetensutveckling.

Det är andra gången som AniCura bjuder in företagets medarbetare från samtliga länder till en internationell tredagars kongress i Stockholm. Förra gången samlades 1 250 personer i februari 2016. Denna gång deltar fler än 2 000 personer och över 20 olika nationaliteter under tre dagar i Globen i Stockholm.
- Genom att samla ledande veterinärmedicinsk kompetens vill vi sätta fokus på viktiga medicinska frågor som antibiotikaanvändning och patientsäkerhet, men också bygga vidare på vår starka kultur och värderingar, säger Peter Dahlberg, vd AniCura.